Met dit recept tover je 275 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Volkoren penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
¾ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Gele wortel
10 gram
Geroosterde ongezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1.5 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Semi-gedroogde tomaten
40 gram
Geroosterde-groentendip
7.5 ml
Basilicumcrème
15 gram
Kalamata-olijven
10 gram
Pijnboompitten
(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je van pittig? Voeg dan eventueel wat sambal toe.
Weetje: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.