Met dit recept tover je 269 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
80 gram
Vegan kipstukjes
(Bevat: Soja)
½ stuk(s)
Limoen
½ blik(ken)
Mais
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ stuk(s)
Groene peper
50 gram
Gesneden rodekool
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Tomaat
3 stuk(s)
Bruine tortilla
(Bevat: Gerst, Tarwe)
40 gram
Guacamole
1 tl
Olijfolie
½ tl
Sambal
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1.25 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe ui? Voeg de ui dan toe aan de koekenpan in stap 2.
Tip: Verwijder eventueel de zaadjes van de groene peper voor minder pittigheid.
Tip: Heb je geen magnetron? Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en verwarm de tortilla's 1 - 2 minuten per kant, of tot goudbruin. Houd op laag vuur warm tot serveren.