
Dit gerecht is geïnspireerd op de Duitse curryworst! De curryworst werd in 1949 uitgevonden door een snackbarhouder in Berlijn. Ketchup en kerriepoeder werden door Britse soldaten naar Duitsland gebracht en van daaruit is het gerecht ontstaan!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
20 ml
Currysaus
(Bevat: Mosterd)
1 stuk(s)
Ui
50 gram
Wittekool en wortel
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Appel
200 gram
Aardappelpartjes
½ el
Olijfolie
½ tl
Wittewijnazijn
1.25 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



