
Passata di pomodoro is gemaakt van verse, rijpe tomaten die gekookt en vervolgens gezeefd worden. Het vormt de perfecte basis voor pastasauzen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
4 stuk(s)
Half-om-half gehaktballetjes met Spaanse kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
100 gram
Passata
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Mini Turks brood
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Gluten Kan bevatten: Soja, Ei, Noten, Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
½ tl
Suiker
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



