
De naam van dit gerecht komt van het Kantonese “tsap sui”, wat grofweg vertaald “diverse restjes” betekent. Dit veelzijdige gerecht wordt vaak gebruikt om restjes op te maken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Paprika
60 gram
Bruine snelkookrijst
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
20 ml
Ketjap manis
(Bevat: Soja, Tarwe)
25 gram
Taugé
½ el
Zonnebloemolie
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
1 tl
Bloem
naar smaak
Peper en zout

Tip: Wil je extra snel zijn? Kook het water dan in de waterkoker.


