
Receptontwikkelaar Babette: "De tandoorikruiden op het vlees combineren in mijn ogen heel goed met het zoete van de mangochutney en het frisse van de ingelegde ui. De verse groenten en little gem zorgen voor een lekkere bite in de salade en de aardappelblokjes zorgen ervoor dat je met een voldaan gevoel van tafel gaat."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Aardappelen
100 gram
Kalkoenfiletstukjes met tandoori-kruiden
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ bosje(s)
Radijs
1 stuk(s)
Little gem
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
30 ml
Water
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



