
Wist je dat parelcouscous is ontstaan in de jaren 50 ter vervanging van rijst, een destijds schaars product?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
½ stuk(s)
Citroen
15 gram
Kalamata-olijven
15 gram
Kappertjes
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
1.5 tl
Paprikapoeder
1 stuk(s)
Koolvis
(Bevat: Vis)
175 ml
Water
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Suiker
naar smaak
Peper en zout



