
Wist je dat dahl in India zowel de benaming is voor dit gerecht als voor gespleten peulvruchten?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
40 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
90 ml
Kokosmelk
1 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Garam masala
¼ stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Gele currykruiden
1.5 stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Maizena
(Kan bevatten: Gluten)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
10 gram
Verse koriander en munt
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Olijfolie
1 tl
Suiker
100 ml
Zoutarme groentebouillon



