Skip to main content
Speltbaguette met roerei en gruyère
Speltbaguette met roerei en gruyère

Speltbaguette met roerei en gruyère

Een knapperig broodje met ei en kaas, ideaal voor de zondagochtend

4.0
(33)
Allergenen :
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

2 stuk(s)

Kleine speltbaguette

(Bevat: Gluten)

50 gram

Geraspte gruyère

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

6 stuk(s)

Perssinaasappel

1 stuk(s)

Pruimtomaat

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)531 kcal
Energie (kJ)2221.7 kJ
Vetten23 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten58 g
Vezels3 g
Eiwitten30 g

Benodigdheden

Kom
Oven
Koekenpan

Instructies

Kluts het ei met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.

Pers de sinaasappels uit.
2

Bak de speltbaguette 10 minuten in de oven. Pers ondertussen de sinaasappels uit en snijd de tomaat in plakken.

Voeg het ei toe en laat al roerende stollen.
3

Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende stollen.

Beleg de speltbaguette.
4

Snijd de speltbaguette open, smeer met de overige roomboter en verdeel de tomaat en het ei erover. Garneer met de overige gruyère.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders