BestellenCadeaubon
Romige fusilli met Italiaans gekruid kipgehakt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Romige fusilli met Italiaans gekruid kipgehakt

Romige fusilli met Italiaans gekruid kipgehakt

Met Hollandse prei en courgette

Het kipgehakt is gekruid met een Italiaanse kruidenmix met onder andere oregano, tijm en rozemarijn. Je brengt het kipgehakt samen met de groenten op smaak met oregano en kookroom genaamd panna cucina.Deze Italiaanse koksroom heeft een relatief laag vetgehalte en een extra romige smaak.

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Prei

½ stuk(s)

Courgette

90 gram

Fusilli

(Bevat Gluten Kan bevatten Lupine, Soja, Eieren, Mosterd)

100 gram

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

½ el

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ tl

Gedroogde oregano

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)678 kcal
Energie (kJ)2837 kJ
Vetten24 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten74 g
waarvan suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten33 g
Zout0 g

Benodigdheden

Deksel
Pan

Instructies

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

Snijd de groenten
2

Snipper de ui. Snijd de prei in fijne ringen. Snijd de courgette klein.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten en giet daarna af.

Bak de groenten
4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en rul het kipgehakt in 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de ui toe aan het kipgehakt en bak 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de prei en courgette toe en bak 5 minuten.

Voeg de kookroom toe
5

Voeg de kookroom en oregano toe aan de groenten en roer goed door. Voeg de fusilli toe, breng op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

Besprenkel met extra vierge olijfolie
6

Verdeel het gerecht over de borden. Besprenkel met extra vierge olijfolie naar smaak.