
Feta en spinazie zijn een klassieke combinatie, die je terugvindt in bijvoorbeeld de Griekse keuken. In deze hartige taart voeg je daar pompoen aan toe - het zoete van de pompoen en de zoute smaak van de kaas zorgen samen voor een smaakexplosie!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
300 gram
Pompoenblokjes
6 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
1 stuk(s)
Ui
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
125 gram
Babyspinazie
200 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
3 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



