
Wist je dat verse geitenkaas niet alleen een goede smaakmaker is, maar ook een perfect zoutarmer alternatief voor harde kazen zoals Goudse of parmezaanse kaas?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Penne
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Roerbakmix met champignons
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Gezouten amandelen
25 gram
Geraspte belegen geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ tl
Mosterd
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm paddenstoelen- of groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.

Weetje: Wist je dat paddenstoelen een bron zijn van vitamine B2? Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen. Vooral voor vegetariërs en veganisten is het belangrijk om erop te letten dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt.

