Skip to main content
Nacho's met kaas en bosui

Nacho's met kaas en bosui

om te delen | met zoetzure chili-roomsaus

3.7
(62)

.

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk
/ Voor 2 personen

300 gram

Sweet chili tortillachips

100 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 bosje(s)

Bosui

50 gram

Biologische zure room

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 zakje(s)

Mexicaanse kruiden

1 zakje(s)

Zoet-pittige chilisaus

Energie (kJ)4024 kJ
Energie (kcal)962 kcal
Vetten48.9 g
waarvan verzadigd14.6 g
Koolhydraten98.4 g
waarvan suikers11.4 g
Vezels10.5 g
Eiwitten25.3 g
Cholesterol15 mg
Zout4 g
Trans Fat0.1 g
Potassium200 mg
Calcium56.8 mg
Iron0.5 mg
Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de bosui in dunne ringen.
2
  • Meng in een kom de zure room met de zoet-pittige chilisaus.
3
  • Verdeel de tortillachips over een bakplaat met bakpapier.
  • Verdeel de helft van de bosui over de chips. Bestrooi met de kaas en de Mexicaanse kruidenmix (let op: pittig! Gebruik naar smaak).
  • Schep de saus erover.
  • Bak de nacho's 10 - 15 minuten, of tot de kaas is gesmolten.
4
  • Haal de nacho's uit de oven.
  • Serveer op de bakplaat of op een serveerschaal.
  • Garneer met de overige bosui.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders