Yazzara is een frisse Oosterse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Naanbrood
½ stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
50 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Vleestomaat
40 gram
Yazzara
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in een warme oven. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Tip: Je kunt het naanbrood ook vlak voor het beleggen toasten in een broodrooster.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de vleestomaat in parten. Maak in een saladekom een dressing van de witte balsamicoazijn, de extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de tomaat, de radicchio en ijsbergsla door de dressing in de saladekom.
Tip: Spinazie bevat veel voedingsstoffen waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.
Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie op de naanpizza. Serveer de naanpizza met de salade.