Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade van radicchio, ijsbergsla en tomaat

Yazzara is een frisse Oosterse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit.

Labels:
Familie
Extra groente
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Naanbrood

½ stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

50 gram

Spinazie

½ stuk(s)

Vleestomaat

40 gram

Yazzara

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

Zelf toevoegen

1 tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)863 kcal
Energie (kJ)3610 kJ
Vetten42 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers13 g
Vezels5.2 g
Eiwitten41 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in een warme oven. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

Tip: Je kunt het naanbrood ook vlak voor het beleggen toasten in een broodrooster.

Rundergehakt bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Salade maken
3

Snijd de vleestomaat in parten. Maak in een saladekom een dressing van de witte balsamicoazijn, de extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de tomaat, de radicchio en ijsbergsla door de dressing in de saladekom.

Tip: Spinazie bevat veel voedingsstoffen waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.

Serveren
4

Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie op de naanpizza. Serveer de naanpizza met de salade.