In dit recept gebruik je een naanbrood als bodem voor je pizza. Omdat het naanbrood al gaar is, hoeft het maar kort in de oven. Dat scheelt jou weer tijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
⅓ stuk(s)
Courgette
25 gram
Zoete aardappel
⅓ zakje(s)
Gedroogde oregano
50 gram
Passata
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
40 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème
125 gram
Rode cherrytomaten
1 tl
Witte balsamicoazijn
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De verschillende groenten in dit recept zorgen voor variatie, wat belangrijk is om alle benodigde vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Hoe meer variatie, hoe beter!
Tip: Heb je na het beleggen van de naanpizza’s nog toppings over? De overige ingrediënten kun je eventueel kleinsnijden en door de salade verwerken.