Het maken van pizza hoeft niet lang te duren. Beleg je naanbrood met mozzarella, aubergine en paprika. In de oven smelten de smaken heerlijk samen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Aubergine
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 bol(len)
Mozzarella
(BevatMelk (inclusief lactose))100 gram
Passata
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
2 stuk(s)
Naanbrood
(BevatMelk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)15 ml
Basilicumcrème
1 stuk(s)
Paprika
40 gram
Rucola
(Kan bevattenSelderij)1 stuk(s)
Komkommer
1 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je meer groenten dan op de naanpizza passen? Snijd deze dan klein en voeg ze in de volgende stap toe aan de salade.
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?