Receptontwikkelaar Sarah: "Ik heb me voor dit AGV'tje laten inspireren door de bekende bloemkool met kaassaus, een klassieker die bij ons vroeger regelmatig op tafel stond. De bloemkool is ingeruild voor broccoli, zo is er wat meer kleur op het bord. Je brengt de aardappeltjes op smaak met kerriekruiden om deze een extra kick te geven."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Kookroom
200 gram
Aardappelen
2.5 gram
Verse bieslook
25 gram
Geraspte Goudse kaas
½ zakje(s)
Kerriepoeder
180 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Spekreepjes
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout