
Koolvis is rijk aan jodium. Dit is goed is voor je schildklier, je stofwisseling en voor de groei van kinderen. Genoeg vis eten is dus de boodschap!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Gele currykruiden
1 stuk(s)
Koolvis
(Bevat: Vis)
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Rode ui
⅓ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Courgette
1 el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



Tip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de vissaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.

Tip: Is de curry nog te waterig? Laat dan, onafgedekt, nog 5 minuten stoven.