
Zalmcarpaccio met zelfgemaakte kruidenolie
Voorgerecht | 2 porties | Kappertjes & ingelegde rode ui
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Zoals deze zelfgemaakte carpaccio van koudgerookte zalm. Perfect als voorgerecht van een feestelijk diner!
Allergenen :
Vis
•Melk (inclusief lactose)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
120 gram
Koudgerookte zalm
(Bevat Vis, Melk (inclusief lactose))
20 gram
Kappertjes
1 stuk(s)
Rode ui
10 gram
Verse krulpeterselie & munt
1 stuk(s)
Biologische citroen
40 gram
Veldsla, rucola en frisee
1 stuk(s)
Komkommer
Zelf toevoegen
2 el
Olijfolie
2 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Suiker
2 tl
Zout
2 tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Instructies
1
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.