Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Garnalen, frisse groenten, zoet-zure mangochutney en romige avocado: deze salade heeft het allemaal! Samen vormen ze een gezond en smakelijk geheel - perfect als lunch of tussendoortje.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
180 g
Shrimp
80 g
Mango chutney
(Contains Mustard)
1 piece
Avocado
2 piece
Tomato
8 milliliters
Lemon-infused olive oil
10 g
Sunflower seeds
120 g
Mixed leaves of spinach, arugula & red chard
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
2 teaspoon
White wine vinegar
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Verhit de olijfolie in een grill- of koekenpan op middelhoog vuur en bak de garnalen 1 - 2 minuten per kant. Breng goed op smaak met peper en zout.
Meng in een saladekom de slamix met de tomaat en de olijfolie met citroen. Voeg 2 tl wittewijnazijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden. Leg de garnalen erbovenop en garneer met de mangochutney, avocado en zonnebloempitten.