Salade met garnalen, avocado en mangochutney
Salade met garnalen, avocado en mangochutney

Salade met garnalen, avocado en mangochutney

2 porties | met tomaat en zonnebloempitten

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Garnalen, frisse groenten, zoet-zure mangochutney en romige avocado: deze salade heeft het allemaal! Samen vormen ze een gezond en smakelijk geheel - perfect als lunch of tussendoortje.

Tags:
Recipe
Allergens:
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

180 g

Shrimp

80 g

Mango chutney

(Contains Mustard)

1 piece

Avocado

2 piece

Tomato

8 milliliters

Lemon-infused olive oil

10 g

Sunflower seeds

120 g

Mixed leaves of spinach, arugula & red chard

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

2 teaspoon

White wine vinegar

Nutrition Values

Calories402 kcal
Energy (kJ)1681 kJ
Fat27 g
Saturated Fat3 g
Carbohydrate19 g
Sugar16 g
Dietary Fiber7.3 g
Protein17 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grill or Frying Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Verhit de olijfolie in een grill- of koekenpan op middelhoog vuur en bak de garnalen 1 - 2 minuten per kant. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Meng in een saladekom de slamix met de tomaat en de olijfolie met citroen. Voeg 2 tl wittewijnazijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de garnalen erbovenop en garneer met de mangochutney, avocado en zonnebloempitten.