Skip to main content
Makkelijk barbecuepakket - Klein
Makkelijk barbecuepakket - Klein

Makkelijk barbecuepakket - Klein

Gratis Looye Tomaten | 2 personen | 3 soorten vlees en vis

Lekker barbecueën met een extraatje? Voeg dit product deze week toe aan je bestelling en krijg de frisse, zachtzure Looye Honingtomaten cadeau.*

Combineer je favoriete producten en profiteer van de beste prijs. Scrol naar beneden en ontdek de inhoud van jouw combivoordeelpakket.

*Zolang de voorraad strekt.

Labels:
GRATIS EXTRAATJE
Allergenen :
Schaaldieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd12 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

275 gram

Varkenssaté

260 gram

Brandt & Levie bio braadworst

200 gram

Gemarineerde garnalen

1 stuk(s)

Looye honingtomaten - GRATIS bij deze bestelling

Voedingswaarden

Energie (kcal)348 kcal
Energie (kJ)1456 kJ
Vetten19.8 g
waarvan verzadigd1.4 g
Koolhydraten4.6 g
waarvan suikers2.9 g
Vezels1.2 g
Eiwitten37 g
Zout2.8 g

Instructies

Looye honingtomaten
1

Lekker barbecueën met een extraatje? Voeg dit product deze week toe aan je bestelling en krijg de frisse, zachtzure Looye Honingtomaten cadeau.*


*Zolang de voorraad strekt.

Varkenssaté
2

INGREDIËNTEN: 95% varkensvlees, suiker, zout, knoflookgranulaat, uipoeder, gebrande suiker, suikerstroop, gekarameliseerde suiker, paprikaconcentraat, paprikagranulaat, gistextract, specerijen, natuurlijk aroma (knoflook), plantaardige olie (raap).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren.Verwijder de verpakking. BBQ: verwarm de spareribs op de BBQ voor circa 12-15 minuten. Regelmatig keren. Dit product door en door verhitten

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Brandt & Levie - BBQ worst
3

INGREDIËNTEN: varkensvlees* (88%), water, zeezout, zwarte peper, witte peper, nootmuskaat, gember, tijm, uienpoeder, jeneverbes, foelie, kardemon, knoflook (knoflook, zeezout, citroensap), gebufferd azijn* (conserverend ingrediënt) = van biologische oorsprong

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar.12 min bakken, grillen of roosteren

Brandt & Levie B.V.
Archangelkade 9
1013 BE Amsterdam
Nederland
info@brandtenlevie.nl
088-0442100

Grote garnalen in knoflookmarinade
4

INGREDIËNTEN: 92.5% garnaal (83,25% garnaal (Litopenaeus vannamei) (SCHAALDIER), 7,9% water, zout, zuurteregelaars (citroenzuur en natriumcitrtaat), marinade 7,5% (plantaardige oliën (raapzaad, geheel geharde raapzaad), knoflookgranulaat, uien, zout, natuurlijk aroma, citroenpoeder (geconcentreerd citroensap, maltodextrine), zonnebloemolie, kruiden (peterselie, dilletoppen, bieslook, dragon, dillezaad), specerijen (witte peper, zwarte peper, lavaswortel, gember, komijnzaad))

ALLERGENEN: Schaaldieren.

BEWAREN EN GEBRUIK: Rijg de garnalen aan een spies, leg op de BBQ en bak 2-3 minuten per kant tot ze mooi roze zijn. Gekoeld bewaren (max. 4°C) en na openen binnen 1 dag consumeren.

HERKOMST: Gekweekt in Vietnam.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland


Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Rijstnoedels met varkensboerengehakt in romige pindasaus

Rijstnoedels met varkensboerengehakt in romige pindasaus

met hoisinsaus, limoen en kokosmelk
Kippendijreepjes met koolrabi

Kippendijreepjes met koolrabi

met kruidige bulgur, labne, vadouvan en spinazie
Heekfilet met Scandinavische salade

Heekfilet met Scandinavische salade

met aardappelen, dille en botersla
Orzo met venkel en spinazie

Orzo met venkel en spinazie

met witte kaas, citroen en pistachenoten
Rigatoni uit de oven met kippendijreepjes

Rigatoni uit de oven met kippendijreepjes

in tomatensaus met cheesy pankotopping
Aziatisch geïnspireerde noedelsalade met kip

Aziatisch geïnspireerde noedelsalade met kip

met pinda's en verse koriander
Plantaardige vissticks met aardappelen en groenten

Plantaardige vissticks met aardappelen en groenten

en voor ouders: zelfgemaakte tartaarsaus en citroenpartjes
Naanpizza met kip en puntpaprika

Naanpizza met kip en puntpaprika

met rucolasalade met basilicum-balsamicodressing
Entrecote met truffel-linguine

Entrecote met truffel-linguine

met Grana Padano, rucola en verse kruiden
Varkensworst van Brandt & Levie met regenboogwortels

Varkensworst van Brandt & Levie met regenboogwortels

met patatas bravas-stijl aardappelen, aioli en geroosterde-paprikasaus
Romige penne met broccoli en half-om-half gehakt

Romige penne met broccoli en half-om-half gehakt

en voor ouders: groenepestokaasblokjes, citroen en gezouten amandelen
Pokébowl met gefrituurde kip

Pokébowl met gefrituurde kip

met avocado, sinaasappel en komkommer
Aardappelkoek met geitenkaas en zure-roomsaus

Aardappelkoek met geitenkaas en zure-roomsaus

met cherrytomatensalade met citroendressing en pompoenpitten
Cheesy smashburger tostada's

Cheesy smashburger tostada's

met augurk-dillemayonaise en knapperige komkommerkoolsla
Vegetarische kipcurry met paksoi

Vegetarische kipcurry met paksoi

met rijst in kruidige kokossaus
Plantaardige kipbowl met miso-courgette en sojabonensalade

Plantaardige kipbowl met miso-courgette en sojabonensalade

met rijst, pittige bosui-salsa, cashewnoten en komkommer
Bulgurbowl met avocado en witte kaas

Bulgurbowl met avocado en witte kaas

met verse kruiden, amandelschaafsel en gedroogde cranberry's
Marokkaanse-stijl gekonfijte eend op bladerdeeg

Marokkaanse-stijl gekonfijte eend op bladerdeeg

met witte kaas, amandelen en wortelsalade
Kabeljauw en papillote met paprikapesto en amandelschaafsel

Kabeljauw en papillote met paprikapesto en amandelschaafsel

met rucolasalade, geroosterde broccoli en venkel
Varkenshaas met Grana Padano en knolselderijpuree

Varkenshaas met Grana Padano en knolselderijpuree

met sperziebonen, amandelschaafsel en honing-mosterddressing