Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Ga deze week voor gebakken gemarineerde kippendij met pindasaus! Je garneert het geheel met gefrituurde uitjes en verse koriander, en serveert het met kroepoek van Noordzeegarnalen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
10 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Sellerie)
50 gram
Hoisinsaus
(Bevat: Soja, Hvede, Sesamzaad)
120 gram
Pindasaus
(Bevat: Jordnødder, Soja, Hvede)
30 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Hvede Kan bevatten: Sesamsamen, Glutenhaltiges Getreide, Erdnüsse, Schalenfrüchte)
60 gram
Kroepoek met Noordzeegarnalen
(Bevat: Crustaceans Kan bevatten: Molluschi, Pesce)
400 gram
Kippendijreepjes
2.5 el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Sambal
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout