Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Door de opgeklopte eieren en het bakpoeder in het beslag zijn deze Amerikaanse pannenkoeken extra luchtig!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
150 g
Flour
(Contains Wheat May be present Gluten)
2 piece
Egg
250 milliliters
Organic buttermilk
125 g
Raspberries
15 g
Strawberry sauce
½ sachet(s)
Baking powder
(Contains Wheat May be present Egg, Gluten, Lupin, Milk, Soy)
90 g
Mascarpone
1 tablespoon
Honey
½ piece
Lemon
½ teaspoon
Salt
1 tablespoon
Sunflower oil
2 tablespoon
Sugar
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Tip: Het is luchtig genoeg zodra er veel luchtbellen zichtbaar zijn.
Tip: Let op: je bakt kleine pannenkoeken - deze kan je hoger stapelen.
Tip: Dit ontbijt is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Laat dan de honing en de mascarpone achterwege.