Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Rode ui
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Venkel
¼ stuk(s)
Appel
¼ stuk(s)
Citroen
⅖ head
Botersla
5 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
½ stuk(s)
Knoflookteen
7.5 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
1 blik(ken)
Skipjack tonijn in zonnebloemolie
(Bevat: Vis)
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg eventueel meer citroensap naar smaak toe.
Tip: Meng eventueel wat olie van de makreel door de salade.