Lauwwarme aardappelsalade met zalmsnippers
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Lauwwarme aardappelsalade met zalmsnippers

met sperziebonen en courgettelinten

Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze met schil en al kookt?

Labels:
Extra groente
Allergenen :
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Tomaat

200 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Courgette

½ stuk(s)

Ui

5 gram

Verse dille

(Kan bevatten Selderij)

20 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

1 el

Extra vierge olijfolie

½ el

Witte balsamicoazijn

1 tl

Wittewijnazijn

1 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2659 kJ
Energie (kcal)636 kcal
Vetten36.5 g
waarvan verzadigd8.8 g
Koolhydraten45 g
waarvan suikers6.4 g
Vezels10.1 g
Eiwitten31.4 g
Zout1 g

Benodigdheden

•Pan met deksel
•Dunschiller of kaasschaaf
•Kom
•Koekenpan
•Aluminiumfolie
•Grote kom

Instructies

1
2
Courgette op smaak brengen
3
4

Schaaf ondertussen met een dunschiller of kaasschaaf de courgette in dunne linten. Snipper de ui (zie Tip). Snijd de dille fijn.

Tip: De courgettelinten en ui worden in dit recept rauw geserveerd. Houd je hier niet van? Bak ze dan kort aan in een koekenpan met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout.

Salade mengen
5
Serveren
6