Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze met schil en al kookt?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Tomaat
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse dille
(Kan bevatten Selderij)
20 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Schaaf ondertussen met een dunschiller of kaasschaaf de courgette in dunne linten. Snipper de ui (zie Tip). Snijd de dille fijn.
Tip: De courgettelinten en ui worden in dit recept rauw geserveerd. Houd je hier niet van? Bak ze dan kort aan in een koekenpan met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout.