Met dit recept tover je 348 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
100 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Gluten, Gerst, Soja)
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
10 gram
Ponzu
(Bevat: Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe)
1 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe, Gluten)
5 gram
Verse munt
(Kan bevatten: Selderij)
100 gram
Little gem
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Pruimtomaat
15 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
½ el
Zonnebloemolie
¾ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Rodewijnazijn
¾ el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Serveer de overige salade naast het platbrood.