
Heb jij zoete aardappel over? Snijd de zoete aardappel in reepjes, besmeer met olijfolie en bestrooi met paprikapoeder. Zet even in de oven en je hebt heerlijke frietjes.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
120 gram
Zeebaarsfilet
(Bevat: Vis)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
150 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Avocado
½ stuk(s)
Limoen
¼ stuk(s)
Rode peper
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
25 gram
Citroenmayo met zwarte peper
(Bevat: Ei, Mosterd, Soja)
25 gram
Bloem
3 el
Zonnebloemolie
½ el
Olijfolie
30 ml
Water
naar smaak
Peper en zout


Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan de laatste 2 - 3 minuten mee met de vis.


Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft hierdoor een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.