
De rundergehaktballetjes zijn alvast gekruid met köftekruiden – deze Turkse kruidenmix met komijn, kardemom en munt vult je keuken met heerlijke aroma’s!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Snijbonen
4 stuk(s)
Rundergehaktballetjes met köfte-kruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
90 ml
Kokosmelk
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat tomatenpuree een bron is van vezels, calcium, vitamine C en ijzer? Eén blikje bevat meer dan 2 keer zoveel ijzer als 100 gram kipfilet of varkenshaas!