
Wist je dat gigli zijn oorsprong vindt in Toscane? De vorm van deze pasta lijkt op een lelie - van oudsher het symbool van Florence.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Gigli
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Lupine, Ei, Mosterd)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
65 gram
Champignons
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
15 ml
Basilicumcrème
½ bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.

