Hotdog deluxe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hotdog deluxe

Hotdog deluxe

2 porties | met Brandt & Levie-worst en 5 toppings

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen.

Deze luxe hotdog is op smaak gebracht met marjoraan en knoflook. Het geroosterde broodje beleg je met smokey tomatenketchup, gefrituurde uitjes, augurk, wittekool én wortel!

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Hotdogbroodje

(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)

50 gram

Gesneden augurken

60 gram

Smokey tomatenketchup

30 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

100 gram

Wittekool en wortel

2 stuk(s)

Varkensworst met majoraan en knoflook

Zelf toevoegen

¼ el

Mosterd

1 el

[Plantaardige] mayonaise

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2741 kJ
Energie (kcal)655 kcal
Vetten41 g
waarvan verzadigd15.2 g
Koolhydraten48.9 g
waarvan suikers11.3 g
Vezels4.4 g
Eiwitten21.4 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Grillpan

Instructies

1
  • Verhit een grillpan op middelhoog vuur. 
  • Snijd de hotdogbroodjes open, maar niet los. 
  • Leg met de gesneden kant naar beneden op de grill. Toast 3 - 5 minuten, of tot er mooie bruine grillstrepen op het broodje staan. 
2
  • Bak de varkensworst 10 - 12 minuten in de grillpan op middelhoog vuur. 
  • Keer regelmatig om. 
  • Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is.

 

3
  • Meng in een kom de wittekool en wortel met 1/4 el mosterd en 1 el mayonaise.
  • Besmeer de hotdogbroodjes met mayonaise naar smaak.
  • Leg de worst in het broodje en garneer met de koolsalade en gesneden augurken.
4
  • Verdeel de smokey tomatenketchup over de hotdogs. 
  • Garneer met de gefrituurde uitjes.