Met dit recept tover je 265 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
100 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Mini-komkommer
¼ stuk(s)
Appel
125 gram
Gekookte rode bieten
10 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
1 stuk(s)
Knoflookteen
0.38 stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
20 gram
Rucola en veldsla
10 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Noten, Pecannoten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
¾ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Mosterd
½ el
[Plantaardige] mayonaise
¾ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout