Met dit recept tover je 485 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Flespompoen
5 gram
Verse tijm
1 takje(s)
Verse rozemarijn
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Sjalot
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Pecannoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ pak(ken)
Linzen
(Kan bevatten: Gluten)
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
20 gram
Gedroogde cranberry's
(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
1.5 el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Om te voorkomen dat je de pompoen te ver doorsnijdt kan het helpen om aan beide lange zijdes een pollepel of eetstokje neer te leggen.
Weetje: Linzen bevatten eiwitten, ijzer en vitamine B1: ideaal als vleesvervanger dus! Ze hebben nog een streepje voor, linzen bevatten namelijk ook nog eens vezels. Win-win dus!
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat het bouillonblokje dan achterwege.