
Chili con carne, contrary to what you might think, actually originated in Texas! It was popularized in the late 1800s and quickly became a staple of Tex-Mex cuisine. It's even the official state dish of Texas!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Paprika
60 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Tomaat
⅓ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
20 gram
Labne
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



