Skip to main content
Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli
Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli

Gevuld bladerdeeg met kipgehakt en broccoli

met kruidenroomkaas en een tomatensalade

Vind je het leuk om het gevulde bladerdeeg er extra mooi uit te laten zien? Snijd de zijkanten van het deeg dan in en vlecht het dicht over de vulling heen.

Labels:
Familie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Kipgehakt met mediterrane kruiden

75 gram

Broccoli

25 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Bladerdeeg

(Bevat: Gluten Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))

1.5 stuk(s)

Pruimtomaat

2.5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Witte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kcal)787 kcal
Energie (kJ)3293 kJ
Vetten58 g
waarvan verzadigd24 g
Koolhydraten29 g
waarvan suikers6 g
Vezels5 g
Eiwitten34 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan
Vergiet
Pan met deksel
Kom
Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

Kipgehakt bakken
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak het kipgehakt los in 3 - 4 minuten; het kipgehakt hoeft nog niet helemaal gaar te zijn. Giet het kipgehakt af in een vergiet.

Broccoli snijden en koken
2

Breng ondertussen een laagje water met een snufje zout aan de kook in een pan met deksel. Snijd de bloem van de broccoli in hele kleine roosjes en de steel in blokjes. Blancheer de broccoli, afgedekt, 3 minuten. Giet af en spoel kort af onder koud water. Meng in een kom de broccoli, kruidenroomkaas, geraspte kaas en het kipgehakt.

Bladerdeeg vullen
3

Rol het bladerdeeg uit en leg op een bakplaat met bakpapier. Snijd de zijkanten in, maar laat de binnenste strook heel. Beleg deze strook met de broccolivulling en vouw de ingesneden zijkanten naar binnen toe over de vulling heen. Bak het gevulde bladerdeeg 25 - 35 min in de oven.

Snijden
4

Snijd de tomaten in dunne partjes. Snijd de bieslook fijn.

Salade maken
5

Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/2 el witte balsamicoazijn en 1/2 el extra vierge olijfolie. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Meng de bieslook en de tomatenpartjes met de dressing.

Serveren
6

Snijd voor ieder een stuk van het gevulde bladerdeeg af en serveer met de tomatensalade.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling

Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling

met walnoottopping, gebakken sperziebonen en krieltjes
Tempehbowl met gember-honingglazuur

Tempehbowl met gember-honingglazuur

met sushirijst, furikakemayonaise en groenten
Courgettepasta met romige kruidenkaassaus

Courgettepasta met romige kruidenkaassaus

met mini-romatomaten en basilicum
Chorizo-aardappelstoof met spekjes

Chorizo-aardappelstoof met spekjes

met paprika, champignons en zure room
Milde viscurry

Milde viscurry

met volkoren noedels en broccoli
Krieltjes in paprikasaus met kipworstjes

Krieltjes in paprikasaus met kipworstjes

met broccoli en witte kaas
Filipijnse groene linzencurry met kokosmelk

Filipijnse groene linzencurry met kokosmelk

met naan, spinazie en broccoli
Koolrabiquiche met oude kaas en rozemarijn

Koolrabiquiche met oude kaas en rozemarijn

met zonnebloempitten en een komkommersalade
Thaise stijl surf & turf met zalm en filet mignon

Thaise stijl surf & turf met zalm en filet mignon

met chimichurri en groene curryrisotto
Pasta met chipolataworstjes

Pasta met chipolataworstjes

in pittige tomatensaus met harissa en basilicum
Pizza kipgyros

Pizza kipgyros

met zelfgemaakte knoflooksaus
Quiche lorraine met spek en prei

Quiche lorraine met spek en prei

met zure room en een frisse salade
Varkenshaas met cranberrysaus en aardappelgratin

Varkenshaas met cranberrysaus en aardappelgratin

met bospeen in sinaasappel-botersaus en appel-spruitensalade
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Gepaneerde sesamkip met pittige broccoli

Gepaneerde sesamkip met pittige broccoli

met aardappelsalade, Aziatische dressing en mayonaise
Double veggie - Kip-empanada met cheddar

Double veggie - Kip-empanada met cheddar

met extra portie salade van avocado, mais en gemengde sla
Garnalen met gember-limoendressing

Garnalen met gember-limoendressing

met gewokte broccoli, rijst en pinda's
Zelfgemaakte mini-empanada's met rundergehakt

Zelfgemaakte mini-empanada's met rundergehakt

met een frisse salade
Zoete kippendij in een bao bun

Zoete kippendij in een bao bun

met een frisse salade
Wokschotel met broccoli en biefstukpuntjes

Wokschotel met broccoli en biefstukpuntjes

met gember-knoflookrijst en sperziebonen

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Steak met bearnaiseboter

Steak met bearnaiseboter

met gemengde paddenstoelen, spinazie en krieltjes
Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

met avocado en tomatensalsa
Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

met cherrytomaten, basilicum en rucola
Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

met courgette, rucola, linzen en amandelschaafsel
Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

met prei, champignons en Mexicaanse kruiden
Boerenworst met dillemayonaise

Boerenworst met dillemayonaise

met gebakken aardappelblokjes en sperziebonen
Sticky teriyaki kippenvleugels

Sticky teriyaki kippenvleugels

met bulgogirijst, groenten en sesamzaadjes
Romige penne met warmgerookte zalm

Romige penne met warmgerookte zalm

in prei-spinaziesaus met citroen en dille
Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

verborgen courgette en broccoli! | met basilicumcrème en Italiaanse kruiden
Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

met kleine salade en witte kaas
Misozalm met salade met sesamdressing

Misozalm met salade met sesamdressing

met gezouten pinda's, ingelegde ui en gele wortel
Platbroodpizza's met champignons en paprika

Platbroodpizza's met champignons en paprika

met mozzarella en Midden-Oosterse kruiden
Bulgurbowl met avocado en witte kaas

Bulgurbowl met avocado en witte kaas

met verse kruiden, amandelschaafsel en gedroogde cranberry's
Geroosterde aubergine met tahinsaus

Geroosterde aubergine met tahinsaus

met witte kaas en tomatencouscous
Kruidige visstoof met kokosmelk

Kruidige visstoof met kokosmelk

geïnspireerd op Braziliaanse moqueca, met rijst en koriander
BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

met sinaasappelmayo, geroosterde groenten en Surinaamse kruidenmix
Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

met rijst, koriander en paprika
Romige rigatoni met blauwe kaas

Romige rigatoni met blauwe kaas

met paddenstoelen, witlof en peterselie
Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

met knoflook-gemberrijst en furikake
Pompoen-pindasoep

Pompoen-pindasoep

met platbrood en gekookt ei