
Furikake is een Japanse smaakmaker gemaakt van gedroogd zeewier, sesamzaadjes en vis. De naam “furikake” betekent “strooien” in het Japans en verwijst naar de manier waarop het als laatste, smakelijke touch over gerechten wordt gestrooid.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat: Vis)
70 gram
Basmatirijst
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Wortel
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
10 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja, Sesamzaad)
1.5 tl
Paprikapoeder
180 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Bloem
1 el
Olijfolie
30 ml
Water
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Sambal





