
Vissaus is een zoute smaakmaker die veel voorkomt in de Zuidoost-Aziatische keuken. Je eten zal er echter niet merkbaar visachtig door smaken. In plaats daarvan zorgt het voor een subtiele hartige, umami smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
4 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Mosterd, Soja, Tarwe, Ei, Selderij)
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
¼ stuk(s)
Limoen
50 gram
Paprikareepjes
½ stuk(s)
Wortel
15 ml
Honing-gemberdressing
½ head
Botersla
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
½ el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Suiker
naar smaak
Peper en zout


Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat dan de vissaus achterwege.

Tip: Geen magnetron? Geen probleem! Leg de tortilla’s op een bakplaat met bakpapier en verwarm 2 - 3 minuten in de oven op 180 graden.
