HelloFresh
topBanner
Fusilli in roomsaus met broccoli

Fusilli in roomsaus met broccoli

met achterham en cherrytomaten

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Quick & Easy
Allergenen :Melk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

20 g

Mix van ui en knoflook

250 g

Rode cherrytomaten

200 ml

Kookroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 g

Geraspte Italiaanse kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

200 g

Broccoliroosjes

150 g

Snelkook fusilli

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

60 g

Achterham

½ stuks

Citroen

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2941 kJ
Energie (kcal)703 kcal
Vetten36.0 g
waarvan verzadigd21.0 g
Koolhydraten66 g
waarvan suikers13.0 g
Vezels8 g
Eiwitten26 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur.Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de broccoli en fusilli. Bak de mix van knoflook en ui 2 minuten aan in de hapjespan.

2

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Voeg de cherrytomaten, kookroom en Italiaanse kaas toe aan de hapjespan. Breng op smaak met peper en zout.Roer goed door en laat 4 - 5 minuten zachtjes inkoken.

3

Kook ondertussen de broccoli en fusilli samen, afgedekt, 4 minuten in de pan met deksel. Snijd de achterham in reepjes. Giet de broccoli en fusilli af en meng samen met de achterham door de roomsaus met cherrytomaten.Meng alles goed en breng goed op smaak met peper en zout.

4

Snijd de citroen in partjes.Verdeel de fusilli over de borden en garneer met een citroenpartje.