Vandaag bereid je een nieuwe variant op de aardappelpuree die je gewend bent. Je voegt namelijk spinazie en basilicum toe en dat is verassend lekker!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Potatoes
5 g
Fresh basil
125 g
Red cherry tomatoes
50 g
Spinach
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
1 piece
Bream fillet with skin
(Contains Fish)
1 tablespoon
Olive oil
1
[Plant-based] milk
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ teaspoon
Mustard
½ tablespoon
Balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper
Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.
Tip: Je gebruikt de knoflook rauw. Houd je hier niet van? Bak de knoflook dan mee met de cherrytomaten.