
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Tarwe)
100 gram
Passata
40 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Barbecuesaus
(Bevat: Mosterd)
¼ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Laat het pizzadeeg in de koelkast tot je het gaat gebruiken in stap 3, zo blijft het deeg koel en heb je het beste resultaat.


Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Garneer de pizza dan met de helft van de kaas. De overige kaas kun je bewaren voor een andere keer.
