Deze pasta zit vol smaakmakers zoals semi-gedroogde tomaatjes, basilicum en rucola. Je zet dit heerlijke gerecht al binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Aubergine
30 gram
Zongedroogde tomaten
90 gram
Penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
50 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
30 gram
Rucola en veldsla
1 el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Bloem
60 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is het lastig om een kleine hoeveelheid bouillon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.