Het loont om een ui zorgvuldig te pellen - van alle ringen zit in de buitenste de meeste voedingsstoffen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Lupine, Mosterd)
80 gram
Vegetarische shoarma
(Bevat: Soja, Gerst, Tarwe, Ei)
30 gram
Slamix met erwtenscheuten
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Komkommer
125 gram
Rode cherrytomaten
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
175 ml
Water
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Wil je tijd besparen? Gebruik dan de waterkoker om snel water te koken.
Tip 2: Je serveert de ui gepekeld en rauw. Houd je hier niet van? Laat het pekelen dan achterwege en bak de ui mee met de vegetarische shoarma.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!
Tip: Heb je couscoussalade over? De overige couscoussalade kun je gebruiken als lunch de volgende dag.