
Het loont om een ui zorgvuldig te pellen - van alle ringen zit in de buitenste de meeste voedingsstoffen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Lupine, Mosterd)
80 gram
Vegetarische shoarma
(Bevat: Tarwe, Soja, Gerst, Ei)
30 gram
Slamix met erwtenscheuten
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Komkommer
125 gram
Rode cherrytomaten
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
175 ml
Water
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip 1: Wil je tijd besparen? Gebruik dan de waterkoker om snel water te koken.
Tip 2: Je serveert de ui gepekeld en rauw. Houd je hier niet van? Laat het pekelen dan achterwege en bak de ui mee met de vegetarische shoarma.

Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!


Tip: Heb je couscoussalade over? De overige couscoussalade kun je gebruiken als lunch de volgende dag.