Cooking Techniques - Poaching eggs - Veggie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cooking Techniques - Poaching eggs - Veggie

with sticky mushrooms, spinach & carrot

Labels:
Veggie
Allergenen :
Eieren
Tarwe
Sesamzaad
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

75 gram

Witte langgraanrijst

½ zakje(s)

Koreaanse kruidenmix

(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)

65 gram

Champignons

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Knoflookteen

50 gram

Spinazie

½ stuk(s)

Wortel

20 gram

Kimchisaus

½ zakje(s)

Furikake

(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe)

20 ml

Ketjap manis

(Bevat Soja, Tarwe)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 el

Zonnebloemolie

½ tl

Suiker

4.5 el

Wittewijnazijn

½ tl

[Zoutarme] sojasaus

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3441 kJ
Energie (kcal)823 kcal
Vetten40.8 g
waarvan verzadigd6.6 g
Koolhydraten83.5 g
waarvan suikers20.7 g
Vezels5.9 g
Eiwitten26.5 g
Zout3.2 g

Benodigdheden

Kom
Kleine kom
Pan
Koekenpan
Grote pan
Zeef
Schuimspaan

Instructies

1
2
3
4
5
6