
Kippendij is een geliefd stukje van de kip. Het vlees is donkerder en iets vetter dan de filet, waardoor het lekker mals en extra vol van smaak is.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kippendijreepjes
200 gram
Groentemix met wittekool
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Wortel
1 el
Zonnebloemolie
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout



