Met dit recept tover je 263 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Ui
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
65 gram
Rode cherrytomaten
20 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Kipfilet
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
[Zoutarm] kippenbouillonblokje
1 tl
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Als je de kip wat platter wil kun je de kip bedekken met een stuk bakpapier en er op slaan met een koekenpan.