Met dit recept tover je 266 gram groente per portie op je bord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Vastkokende rode aardappelen
125 gram
Rode cherrytomaten
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Little gem
¼ stuk(s)
Mini-komkommer
120 gram
Kipfilet met mediterrane kruiden
20 gram
Serranoham
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Citroen
5 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
1 stuk(s)
Wortelbroodje
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja Kan bevatten: Noten, Selderij, Ei, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd)
15 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Als jij op je zoutinname let, gebruik dan minder of laat het helemaal weg.
Tip: Voeg eventueel meer citroensap naar smaak toe.