Skip to main content
Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano
Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano

Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano

2 porties | met gebakken ei, tomaat en veldsla

4.4
(21)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen:
Sesamzaad
Soja
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Tomaat

2 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat: Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Noten, Gluten)

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

50 gram

Mayonaise met truffelaroma

40 gram

Veldsla

2 stuk(s)

Half-om-half hamburger

(Bevat: Tarwe, Ei Kan bevatten: Selderij, Soja, Mosterd)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Mosterd

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3867 kJ
Energie (kcal)924 kcal
Vetten66 g
waarvan verzadigd18.6 g
Koolhydraten40.8 g
waarvan suikers5.7 g
Vezels4.5 g
Eiwitten37.1 g
Zout2.5 g
Trans Fat0.3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Rasp

Instructies

1
  • Snijd de tomaat in dunne plakken.
  • Snijd de hamburgerbollen in de lengte doormidden.
2
  • Verhit 1/2 el roomboter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Rooster de hamburgerbollen 1 - 2 minuten, of tot ze goudbruin kleuren. Haal de bollen uit de pan en houd apart.
  • Besmeer elke helft van de hamburgerbol met 2 tl mosterd.
3
  • Verhit opnieuw 1/2 el roomboter in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur. Bak de burgers 2 - 3 minuten per kant.
  • Rasp, wanneer de burgers bijna klaar zijn, met een fijne rasp de Parmigiano Reggiano over de burgers en laat smelten.
  • Verhit ondertussen 1 el olijfolie in een tweede koekenpan en bak de eieren. Breng de eieren op smaak met peper en zout.
4
  • Besmeer de geroosterde hamburgerbollen met de mayonaise met truffelaroma.
  • Beleg met wat sla en de tomatenplakjes.
  • Leg de hamburger op de sla en tomaat en leg het gebakken ei erbovenop.
  • Maak de burger af met de eventuele overige kaas en de bovenkant van de hamburgerbol.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders