
De vegetarische kaasschnitzel is zacht vanbinnen en knapperig vanbuiten - de perfecte vleesvervanger bij dit smaakvolle gerecht.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Vegetarische kaasschnitzel
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Soja, Mosterd)
1 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Tarwe, Rogge Kan bevatten: Soja, Mosterd, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
100 gram
Wittekool en wortel
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Sriracha-mayo
(Bevat: Mosterd, Soja, Ei)
150 gram
Aardappelen
½ el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Serveer dan het broodje schnitzel zonder de aardappelen. Deze kun je bewaren voor een andere keer.


