
Schort om, mouwen opgestroopt en koksmuts op. Met deze bakbox kan zelfs de kleinste chef aan de slag. Met recepten die niet alleen lekker en makkelijk zijn, maar vooral heel leuk om te maken! Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met kneden, steekvormpjes of glazuur.
Ga deze week voor een Amerikaanse klassieker - echte chocolate chip cookies, maar dan met 2 soorten chocoladechips!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
270 gram
Tarwebloem
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten)
100 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
8 gram
Bakpoeder
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
120 gram
Rietsuiker
(Kan bevatten: Gluten)
100 gram
Witte-chocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
180 gram
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
8 el
Suiker
½ tl
Zout
Tip: Gebruik eventueel een keukenmachine met deeghaak.
Tip: Past niet al het deeg op één bakplaat? Bak de koekjes dan in meerdere rondes, of gebruik meerdere bakplaten.
Tip: Zijn de koekjes de volgende dag zacht geworden? Bak ze dan 5 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden zodat ze weer lekker knapperig worden.