
Schort om, mouwen opgestroopt en koksmuts op. Met deze bakbox kan zelfs de kleinste chef aan de slag. Met recepten die niet alleen lekker en makkelijk zijn, maar vooral heel leuk om te maken! Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met kneden, steekvormpjes of glazuur.
Ga deze week voor een Amerikaanse klassieker - echte chocolate chip cookies, maar dan met 2 soorten chocoladechips!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Egg
(Contains: Ei)
270 g
Flour
(Contains: Tarwe May be present: Gluten)
100 g
Chocolate chips
(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja May be present: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
8 g
Baking powder
(Contains: Tarwe May be present: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
120 g
Cane sugar
(May be present: Gluten)
100 g
White chocolate chips
(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja May be present: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
180 g
Butter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
8 tablespoon
Sugar
½ teaspoon
Salt
Tip: Gebruik eventueel een keukenmachine met deeghaak.
Tip: Past niet al het deeg op één bakplaat? Bak de koekjes dan in meerdere rondes, of gebruik meerdere bakplaten.
Tip: Zijn de koekjes de volgende dag zacht geworden? Bak ze dan 5 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden zodat ze weer lekker knapperig worden.