Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Ei
()
100 gram
Gesneden spitskool
¼ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
()
120 gram
Garnalen
()
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
()
50 gram
Taugé
20 ml
Kokosmelk
30 gram
Rucola en veldsla
¾ el
Olijfolie
¼ tl
Sambal
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Uien worden veel gegeten, maar lang niet door iedereen als groenten gezien. Zonde, want ze bevatten namelijk verschillende vitamines waaronder vitamine C. Bij Green Chef koken we dan ook graag met de ui in al zijn soorten!
Tip: In stap 4 gebruik je maar een deel van de kokosmelk. Wil je verspilling tegen gaan? Voeg dan een scheutje kokosmelk toe aan het ei.
Tip: Wil je sneller klaar zijn? Gebruik dan een extra koekenpan en bak 2 omeletten tegelijkertijd.